Diensten

Organisatieontwikkeling en trainingen. Vanuit waarderend perspectief mensen actief in gesprek brengen om aan gedeelde doelen te werken. Vragen als ‘wat is de droom die we delen?’, ‘wat gaat ons helpen om die met elkaar waar te maken?’ Product is een concreet plan van aanpak waar échte energie op zit. Ondersteund door maatwerk trainingen om mensen kennis, inzicht of vaardigheden bij te brengen om de droom sneller of effectiever tot stand te brengen.

Assessments, gericht op selectie- en ontwikkeling van mensen. Gebruikmakend van modern digitaal testmateriaal, in combinatie met Arbeidspsychologische expertise, wordt in beeld gebracht op welke aspecten mens en rol/functie goed matchen en waar ontwikkeling nodig/mogelijk is.

Coaching van personen en teams.  Op basis van ieders unieke verhaal komen tot een effectievere manier van (samen-)werken. Met heldere doelen en een duidelijk werkproces. Diepgang en resultaat gegarandeerd.

Advisering. Ondersteunen van leiders en professionals als kritische counterpart als het over de ‘werkende mens’ gaat. Sparren als inspiratie uitdelen en ontvangen. Wijsheid ontstaat mede door vele raadgevers (Spreuken)

 

Zie ook : Assessment, Coaching, Training, Advies